Év vége

Kedves Szülők!

Az utolsó tanítási nap 2024. június 21. Rövidített tanítási napot tartunk. A gyerekek hideg ebédet kapnak. Kérünk mindenkit, hogy lehetőség szerint gyermeküket a tanítás után vigyék haza 12:00-12:30 között. Ügyeletet szükség esetén biztosítunk. Azokat a kollégistákat, akik a kollégiumból utaznak haza, délben átkísérjük a kollégiumba.

Ezen a napon a 8. osztályos és a végzős 12. osztályos tanulók ballagása lesz 15 órai kezdettel. A ballagtató osztályok sorfalat állnak, így kérem a 7. osztályos szülőket egyeztessenek az osztályfőnökkel, hogy a gyermek mikor indul haza.

Tanévzáró ünnepély és a bizonyítvány kiosztásának időpontja: 2024. június 28. péntek 8 óra. A gyerekek legkésőbb 7:50 legyenek az osztályteremükben. Ezen a napon ünneplőruha kötelező.

Június 24 - július 3-a között összevont ügyeletet biztosítunk. Kérem, húzzák alá, ha gyermekük részére ügyeletet igényelnek-e! (ebben az időszakban támogató buszok és tanítás már nem lesz).

Nem tartok igényt az ügyeletre Igényt tartok az ügyeletre: ……..-tól, ……….-ig

A nyár folyamán kéthetente szerdai napon tartunk vezetői ügyeletet. Erről bővebben az iskola honlapjáról tudnak tájékozódni.

Évnyitó időpontja: 2024. szeptember 2. hétfő 8 órakor. Ünneplőruha kötelező.

Mindenkinek tartalmas, pihentető nyarat kívánok!

Tajthy Szilvia tagintézmény igazgató